Oh mijn hemel! And heaven it is! Mijn leven, mijn vitamine G.

Vandaag en morgen is dit mijn werkplek. Ja, echt heel vervelen om hier te werken hè?! (@De Gouden Molen in Rossum 👌)

Ik Geniet intens, bedank en bedenk me hoe goed ik het heb. Genieten doe ik de laatste jaren pas bewust en steeds meer. Genieten van: een wandeling, de natuur in alle jaargetijden en met al het leven, samen zijn met gezin, familie, vrienden, de mogelijkheden en verassingen die op mijn pad komen zoals vandaag een gewenste maar niet gereserveerde kamer met jacuzzi (hoe fantastisch is dat dan?!). Maar ook geniet ik van mijn eigen groei, leerproces en ontwikkeling. (misschien een beetje masochistisch 😉 maar het mag soms schuren. Zonder wrijving geen glans en groei of resultaat toch?!)

Het doet me goed. Deze vitamine is de beste voor mij. Mijn vitamine G 👉 Genieten= gezond voor lijf, hoofd, hart en ziel! 

Wil jij ook weer meer genieten en heb je daar (een beetje) hulp bij nodig? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.