Gelukscoaching

Gelukscoaching door Be Happy Coaching.

Het klinkt misschien zweverig, maar dat is het beslist niet want wat is nou het belang van geluk? Geluk ervaren doet je ontzettend goed. Zowel in je persoonlijke leven als op je werk. Dus, wil je gelukkig(er) worden? Je geluksbeleving verhogen? Gelukscoaching biedt uitkomst.
Het is zelfs bewezen effectief. Je hebt namelijk zelf flink wat invloed op je geluk. Zo hangt volgens geluksonderzoekers 40% van je geluksgevoel af van hoe je denkt en je gedraagt. Met andere woorden: 40% van je geluk is maakbaar dan wel beïnvloedbaar.

En ben je gelukkig? In je persoonlijke leven en op je werk? Dan draagt dat bij aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zo voel je je niet alleen fitter, energieker en optimistischer, maar ben je ook productiever, creatiever, voel je je succesvoller en beter in het aangaan van relaties.
Gelukscoaching is begeleiding op maat ofwel coaching toegespitst op jouw persoonlijke behoeftes, waarden, doelen en dergelijke. Gelukscoaching wordt door mij geïntegreerd bij leefstijl en vitaliteitcoaching. Zo ga je tijdens het coaching traject bijvoorbeeld onderzoeken waar je vastloopt, wat je belemmert, welke angsten je tegenhouden enzovoort. Maar ook: wat je kunt doen om die ervaren blokkades en dergelijke te doorbreken. Vervolgens ga je ontdekken wat je leven daadwerkelijk zin geeft, je motiveert, energie oplevert en er dus voor zorgt dat je lekkerder in je vel zit, meer geniet en je gelukkig(er) voelt.

Dus een gelukscoach ondersteunt je stap voor stap bij het onderzoeken en ontdekken van wat je werkelijk gelukkig maakt en eveneens hoe je daar dankzij nieuw aangeleerde kennis en vaardigheden invulling aan geeft. Kortom, gelukscoaching is werken aan je geluksgevoel en streven naar een gelukkiger leven.

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.