Leefstijl- en vitaliteitcoaching

Leefstijl- en vitaliteit coaching bij Be Happy Coaching.

Nu ook bij Basic- Fit in Brunssum!

Als vitaliteit- en leefstijlcoach help ik mensen naar het vinden van meer innerlijk welbevinden en innerlijke rust en naar een gezonde leefstijl. Bij een ‘gezonde leefstijl’ gaat het over een gedragspatroon waarin aandacht is voor voldoende ontspanning en slaap, goede voeding, voldoende beweging en het reduceren van stress. Waardoor klachten zoals slecht slapen, nek-, rug- of darmproblemen, je futloos voelen, ‘niet goed in je vel zitten’ verminderen of verdwijnen.

Mijn werkmethode is een holistische-, integrale systeemaanpak. Ik zie jou als geheel en ga samen met jou op zoek naar de kern, naar alle puzzelstukjes die samen jouw totaalbalans kunnen optimaliseren. Deze totaalaanpak zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. Als integraal vitaliteit- en leefstijlcoach, coach, gids en adviseer ik niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Ik zal je motiveren, inspireren en enthousiasmeren om aan de slag te gaan met jouw energie en geluk. Maar vooral het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staat tijdens het coachtraject centraal. Om uit te kunnen groeien tot de gezondste, gelukkigste en meest vitale versie van jezelf zal jij wel zelf aan het roer moeten gaan staan. Dat vraagt om maatwerkbegeleiding van mijn kant.

Leefstij en vitaliteitcoaching in- house/ werkgever:

Als vitaliteit- en leefstijlcoach ben ik opgeleid en inzetbaar als coach binnen een bedrijf of bij de overheid, bijvoorbeeld als algemeen coach, bij een vitaliteitsprogramma, voor het terugdringen van ziekteverzuim of als ondersteuning bij een re-integratietraject. Maar zeker ook als zelfstandige in samenwerking met een gezondheidscentrum én natuurlijk als coach met een eigen praktijk voor particulieren. Denk ook preventief!

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek