Over mij

“Ik ben de energiebron die jou helpt om te groeien in de richting die jij nodig hebt!”

Ik ben Nathalie,

Holistisch coach,

Integraal leefstijl- en vitaliteitcoach (voor jongeren én volwassenen),

Jongeren- en kindercoach,

Persoonlijk leiderschapscoach (voor jongeren én volwassenen).

Creatief docent en geef in deze hoedanigheid geluk-, leefstijl- en vitaliteit les/ workshop en beweeg les. (zie aanbod coaching)

Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters en woon in het mooie Zuid- Limburgse Landgraaf. Ik houd ontzettend van de natuur. Je zult mij dan ook regelmatig met en zonder hond, man of kinderen, al dan niet coachend, kunnen aantreffen in de omliggende natuurgebieden.

Voor mij was een “vastloper” in mijn carrière de trigger om het roer om te gooien. Ik stond toen mezelf eindelijk toe om te onderzoeken wat wil ik nu echt? Hoe wil ik verder. Wat kan ik? Tijdens het volgen van een masterclass wist ik het, ik voelde het zinderen in mijn hele lijf! De holistische Post- HBO opleiding voor integraal leefstijl en vitaliteitcoach was voor mij het antwoord.

Gedurende opleiding was er werk aan de winkel. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Hoe kan ik gezonder leven en meer in balans zijn? Hoe kan ik mijn energie beter verdelen? Hoe ontspan ik überhaupt? Hoe kan ik beter omgaan met stress? Waar word ik blij van? Hoe maak ik keuzes die goed passen bij wat ik wil? Hoe kan ik meer rust creëren in mijn hoofd en in mijn lijf? Wat vertellen mijn emoties mij eigenlijk allemaal? Wat vertelt mijn lijf me? Hoe kan ik beter voelen en mezelf beter uiten? Zo begon mijn ontdekkingsreis naar mijn kern, naar mijn innerlijk geluk en een veel betere totaalbalans.

Ik kan zeggen dat het een pittige maar een zo ontzettend waardevolle reis is geweest en deze reis blijft voortduren. Ik leer nog steeds, elke dag meer.

Mijn kennis en ervaring zet ik nu met alle liefde, middels Be Happy Coaching, in om jou te begeleiden naar de gelukkigste, gezondste en meest vitale en succesvolle versie van jezelf.

Ook zet ik dit graag in als creatief docent in het onderwijs middels geluk, leefstijl en vitaliteit les/ workshop en beweeg les.

Wil jij meer weten over mij en mijn manier van werken maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.