“Geef jezelf over aan wat er is

Laat los wat er was

Geloof in wat er zal zijn”

Laat jezelf groeien en geniet van elk moment van het leven.

Ik begrijp dat het soms moeilijk kan zijn om vertrouwen te hebben in wat er zal zijn.

Het leven kan onvoorspelbaar zijn en soms lijkt alles tegen te zitten. Maar het hebben van vertrouwen is belangrijk om vooruit te kunnen gaan en je doelen te bereiken.

Als coach moedig ik mijn coachees (maar eigenlijk iedereen 😉)aan om zichzelf toe te staan te geloven dat er goede dingen op hun pad zullen komen. Het betekent niet dat alles perfect zal zijn, maar het betekent wel dat je jezelf openstelt voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Vertrouwen hebben gaat over het loslaten van de controle en het geloven dat alles op zijn plaats zal vallen op het moment dat het moet gebeuren. Het is gemakkelijk om vast te houden aan oude overtuigingen en patronen, maar vertrouwen hebben betekent dat je bereid bent om uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te omarmen.

Als je vertrouwen hebt, zal je meer ontspannen zijn en in staat zijn om situaties op een heldere en kalme manier te benaderen. Angst en stress zullen plaatsmaken voor hoop en optimisme. Je zult merken dat je meer van het leven kunt genieten en dat je betere resultaten zult bereiken.

Dus, nodig ik je uit om te vertrouwen op wat er zal zijn. Geloof in jezelf en blijf openstaan voor nieuwe ervaringen. Besef dat het leven je altijd zal blijven verrassen en dat dit juist mooie dingen met zich kan meebrengen. Laat jezelf groeien en geniet van elk moment van het leven.